TIEDOTE 5.1.2022

Huittisten Hullu Puhallus 2022 -tapahtuman koronaturvalliseksi järjestämiseksi valmistellaan hybridimallia. Hybridimallissa kisailu järjestetään paikan päällä Huittisissa, kuunnelmus järjestetään Videokuunnelmuksena ja tapahtumaan usein liittyneitä konsertteja ei järjestetä.

Kisailuun osallistujat kutsutaan  A-, B- ja C-sarjoihin ilmoittautuneista nauhakarsinnan perusteella. Ne kisailuosallistujat, jotka eivät saa kutsua Huittisiin, saavat erikseen ohjeet Videokuunnelmukseen osallistumiseksi. Kisailussa on paikalla vain kisailuraati ja se streamataan. Kisailu pyritään järjestetään suunnitellusti livenä Huittisissa 4.–6.2.2022. Mikäli kisailija ei ole osallistumassa, toivomme, että kisailuilmoittautuminen perutaan sähköpostitse osoitteeseen  kirjaamo@hullupuhallus.fi

Videokuunnelmus: kuunnelmukseen ilmoittautuneille tarjotaan mahdollisuus toimittaa esityksestään videotallenne, josta kuunnelmusraati antaa kirjallisen palauteeen. Kaikki videon toimittaneet saavat palautteen lisäksi kunniakirjan ja parhaita esityksiä voidaan palkita.

Tiedotamme tapahtumasta ja sen toteutuksesta lisää ensi viikolla.

Huittisissa 5.1.2022

Kisailutoimikunnan puolesta,

Juuso Wallin

tuottaja

Huittisten Hullu Puhallus