Tiedote Videokuunnelmuksesta 15.1.2022

Tiedote Videokuunnelmuksesta 15.1.2022

Huittisten Hullu Puhallus 2022 Videokuunnelmus

 

Huittisten Hullu Puhallus järjestetään tällä kertaa hybridimallisena. Kisailuun kutsutaan ilmoittautumisasiakirjojen perusteella paikalle tiivis joukko kisailijoita ja kuunnelmuksen osallistujille järjestetään Videokuunnelmus. Videokuunnelmukseeen saa jokainen kuunnelmukseen ilmoittautunut osallistuja sekä kisailukutsua vaille jäänyt kisailija lähettää videon 28.2.2022 kello 22.00 mennessä.

Kuunnelmuksessa on tapahtumajärjestäjän nimittämä musiikin ammattilaisista koostuva kuunnelmusraati. Videot toimitetaan raadille katsottavaksi ja raati antaa sen jälkeen osallistujille rakentavaa palautetta sekä rutkasti kannustusta. Koska livekuunnelmus oli tarkoitus striimata, kuunnelmusvideot ladataan verkkosivuille julkisiksi yleisön ja muiden osanottajien nähtäväksi 31.5.2022 asti.


Kuunnelmuksen sarjat ja videotallenne

 

Videokuunnelmuksessa noudatamme alkuperäisten kuunnelmusohjeiden sarjoja ja videoiden pituuksissa kuunnelmuksen esitysten aikarajoja.

 

A) Yksilösarja

  • Videon olisi hyvä olla kestoltaan alle 7 minuuttia, maksimissaan 10 minuuttia

B) Orkesteri- ja yhtyesarja 

  • Videon tulee olla kestoltaan alle 20 minuuttia

Videotallenteen alkuun (vaikka paperilapulle kirjoitettuna) tulee laittaa näkyviin esiintyjän/ryhmän nimi, esitettävien kappaleiden nimet sekä äänityspaikka ja -aika. Videolla on oltava selvästi nähtävissä soittotapahtuma (yksittäisen soittajan soittajan kädet ja kasvot tai ryhmä kokonaisuudessaan). Videotallennetta ei esityksen kohdalta saa editoida. Teokset tai selkeästi erilliset osat saa tallentaa eri otoista ja esitys kokonaisuudessaan toimitetaan yhtenä videotallenteena.

Video toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitselähetetyn lomakelinkin kautta. 

Videon lähettämällä hyväksyy sen julkisen esittämisen verkkoalustoilla ilman korvauksia kuunnelmuksen järjestäjän päättämän 31.5.2022 asti. Kuunnelmuksen peruutukset osoitteeseen kirjaamo @ hullupuhallus.fi

 

 

 

Huittisissa 15.1.2022

Kuunnelmustoimikunnan puolesta,

Juuso Wallin
tuottaja
Huittisten Hullu Puhallus