HUITTISTEN HULLU PUHALLUS -KUUNNELMUKSEN OHJEET 2022 

Kuunnelmus 4.– 6.2.2022

Huittisten kaupunki ja Huittisten musiikkiopisto järjestävät Huittisissa 04.02.–06.02.2022 Hullu Puhallus -tapahtuman. Hullu Puhallus sisältää puhallinsoitinkisailun sekä kaikille puhallinsoittajille, orkestereille ja yhtyeille avoimen kuunnelmuksen ja konsertteja.

Kuunnelmuksessa esiintyjiltä odotetaan

– heittäytymistä ja soiton riemua

– esitysten omaleimaisuutta

– monenlaisten tunteiden välittämistä yleisölle

– instrumentin monipuolista hallintaa.

Kuunnelmuksen sarjat ja esityksen kesto

A) Yksilösarja

B) Orkesteri- ja yhtyesarja

Jotta voimme taata kaikille osallistujille riittävästi lava-aikaa, toivomme esiintyjiltä esityksen keston osalta seuraavaa: 

  • Yksilösarjan esitykset olisi hyvä olla kestoltaan alle 7 minuuttia, maksimissaan 10 minuuttia sisältäen roudauksen. 
  • Orkesteri- ja yhtyesarjan esitykset olisi hyvä olla kestoltaan alle 20 minuuttia, sisältäen roudauksen.

Kuunnelmuksessa ei ole ikärajoituksia eikä ryhmän kokoa tai ohjelmistoa ole rajoitettu

Kuunnelmusraati ja palaute

Kuunnelmuksessa on tapahtumajärjestäjän nimittämä musiikin ammattilaisista koostuva palauteraati, jolta osallistujat saavat rakentavan palautteen ja rutkasti kannustusta ja hyvää mieltä.

Kuunnelmuksessa kaikki osallistujat palkitaan. Sijoituksia ei jaeta, kaikki ovat ykkösiä.

Ilmoittautuminen

Kuunnelmukseen osallistuvien ilmoittautumislomake on täytettävä ja lähetettävä netissä olevan linkin kautta 10.12.2021 klo 16.00 mennessä. Ilmoittautumislinkki löytyy www.hullupuhallus.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee lomakkeen mukana toimittaa valokuva osallistujasta tai osallistuvasta ryhmästä, PNG -muodossa, tarkkuutena vähintään 300 dpi.

Ilmoittautumislomakkeeseen merkitään yksilösarjassa esiintyjien nimi/nimet ja oppilaitos/paikkakunta sekä ohjelmisto ja ohjelmiston mitattu kesto (taukoineen). Orkesteri- ja yhtyesarjassa ilmoittautumislomakkeeseen merkitään kapellimestarin tai ohjaavan henkilön yhteystiedot. Ryhmien tarkemmat esiintyjätiedot ilmoitetaan yksityiskohtaisemmin myöhemmin. 

Kuunnelmuksen esiintymislava 

Kuunnelmusareena tarjoaa orkestereille ja esiintyjille esiintymislavan, tuolit, telineet, peruskattauksen lyömäsoittimia (ml. malletit ja padat) sekä tekniikan (äänentoisto/valot). Lisätietoja saat sähköpostitse tapahtumatuotannon osoitteesta (alempana).

Esiintyjiltä pyydetään lavakartta tarvittaessa. 

Aikataulut

Harjoitusaikataulu ja soittojärjestys toimitetaan osallistujalle hyvissä ajoin. Aikataulut julkaistaan myös tapahtuman verkkosivuilla osoitteessa www.hullupuhallus.fi

Esitysten taltiointi

Tapahtuman järjestäjillä on rajoittamaton oikeus taltioida ja saattaa esitykset julkisesti nähtäville maksamatta korvausta kisailijoille tai heidän säestäjilleen. Kaikki tilaisuudet ovat julkisia. 

Ilmoittautumalla tapahtumaan osallistuja hyväksyy kuunnelmuksen ohjeet ja antaa luvan esityksensä taltiointiin.

Majoitus ja ruokailut

Hullu puhallus -tapahtuman järjestävät auttavat majoituksen ja ruokailujen järjestämisessä. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tapahtumatuotannon osoitteesta (alempana).

Kysyttävää? 

Mikäli haluat lisätietoa tapahtumasta tai tarvitset apua tapahtumaan liittyvissä käytännön asioissa ota yhteyttä tapahtumatuotantoon. Parhaiten se onnistuu sähköpostitse osoitteella: